Lumottaren palvelut

power body

 

Liikuntastudio Lumottaren ryhmäliikuntatunteihin kuuluu laaja valikoima erilaisia, mutta myös perinteisiä ryhmäliikuntalajeja:

 • Zumba 
 • Zumba Toning
 • LumoDance -tanssitunti
 • Hotbutt -lihaskunto
 • Power Body -lihaskunto
 • Kangoo Jumps 
 • Bungee Fun -benjitunti
 • Kehonhuolto
 • Fitnesspilates
 • Pound Fitness 
 
 

Avain hyvään ja kevyempään oloon on ensisijaisesti oikeanlainen ruokavalio.

Ravinto-ohjauksessa saat itsellesi uuden ja helposti muokattavan ruokavalion. Sinun ei tarvitse punnita ruokiasi tai laskea kaloreita. Tärkeintä on oppia syömään monipuolisesti, terveellisesti ja omaa kehoa kuunnellen. 

Aluksi täytät valmentajallesi taustatietolomakkeen, jonka jälkeen saat uuden ruokavalion ohjeiden kera. Kun ruokavalion on tullut tutummaksi, niin pidät muutaman päivän ruokapäiväkirjaa, jonka valmentaja analysoi ja antaa siitä palautetta.

Haluatko uuden ja oloasi parantavan ruokavalion? Ota yhteyttä!

Terveysremontti on elämäntapojen muutokseen tähtäävä valmennusryhmä,  jonka selkeä tavoite on pysyvät muutokset elämäntavoissa. Olet valmis ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistasi ja motivoitunut tekemään pieniä ja tärkeitä muutoksia elämässäsi.

Muutoksen tekeminen ei ole koskaan helppoa, mutta jokainen pienikin askel oikeaan suuntaan on merkityksellinen ja tärkeä. Tukenasi matkalla on ammattitaitoinen valmentaja ja muut ryhmäläiset. Valmennuksessa opit, että muutoksen tekeminen ei tapahdu hetkessä eikä se välttämättä ole aina helppoa, mutta silti uusien tapojen opettelu on mahdollista ja palkitsevaa. 

Saat ensimmäisen kolmen kuukauden ohjauksessa kattavan aloituspaketin terveellisistä valinnoista, joita voit soveltaa omaan elämääsi. Tarkoituksena on löytää Terveysremontin avulla mielekäs tapa nauttia terveellisistä elämäntavoista ja oppia ne niin, että ne kantavat pitkälle elämässä myös projektin päättymisen jälkeen. 

Yksilöohjaus on valmennusta, joka auttaa juuri sinua pääsemään henkilökohtaisiin tavoitteisiisi. Sopivan harjoitteluohjelman laatiminen ja sen mukaisen treenin ohjaaminen ovat yksilöohjauksen tärkeimmät elementit. Harjoittelu oman valmentajan ohjauksessa on tehokkaampaa, monipuolisempaa ja usein myös hauskempaa kuin omatoimisesti treenatessa. Valittavanasi on  yksilöohjausta  myös kahden tai useamman hengen  ryhmille. Kiinnostuitko? Laita viestiä tai soita.

Tässä muutamia tavoite-esimerkkejä:

 • Haluat lisää energiaa ja hyvää oloa
 • Kaipaat vaihtelua harjoitteluun
 • Haluat eroon niska-, hartia- ja selkäkivuista
 • Haluat parantaa tuloksia jossain toisessa lajissa
 • Tahdot lisää voimaa
 

Kehonkoostumusmittauksen avulla sinun on mahdollista saada terveyden edistämisen kannalta erittäin hyödyllistä tietoa kehostasi ja sen tilasta. Kehonkoostumusmittauslaite analysoi tarkkaan kehon rasvattoman painon, pehmytkudospainon, rasvamassan, kehon kokonaisnestemäärän sekä elimistölle haitallisen sisäelimiä ympäröivän rasvan määrän. 


Kehonkoostumusmittaus sopii erinomaisesti harjoittelun ja ruokavalion aiheuttamien muutosten seurantaan, jos tavoitteenasi on esimerkiksi kiinteytyä, laihduttaa tai kasvattaa lihasmassaa. Ensimmäinen mittaus voi olla juuri se tarvittava sysäys, jonka tarvitset kuntoilun tehostamiseen tai uuden ruokavalion aloittamiseen. Varaa aika mittaukseen soittamalla Evelle numeroon 040 9322 898. 

Haluatko yritykseesi henkilökunnan hyvinvointia ja jaksamista tukevan liikuntatunnin? Silloin tilaustunti haluamaasi lajia on juuri sopiva vaihtoehto teille! Yritystunnit ovat loistava tapa pitää henkilöstön hyvinvoinnista huolta ja samalla kasvattaa yhdessä tekemisen henkeä. 

Tai oletko järjestämässä polttareita, syntymäpäiväjuhlia, varpajaisia tai haluat muuten vaan tutustua hieman erikoisempiin liikuntalajeihin? Lumottaresta saat tilattua tapahtumaasi loistavasti sopivan ja erilaisen tunnin, joista jää takuuvarmasti hauskoja muistoja koko porukalle!

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä lisää.