Terveysremontti -valmennus

Aloita hyvinvointimatkasi!

Terveysremontti on elämäntapojen muutokseen tähtäävä valmennusryhmä, jonka selkeä tavoite on pysyvät muutokset elämäntavoissa. Olet valmis ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistasi ja motivoitunut tekemään pieniä ja tärkeitä muutoksia elämässäsi. Muutoksen tekeminen ei ole koskaan helppoa, mutta jokainen pienikin askel oikeaan suuntaan on merkityksellinen ja tärkeä. Tukenasi matkalla on ammattitaitoinen valmentaja ja muut ryhmäläiset.

Ruokavalio

Terveysremontti-valmennuksessa saat itsellesi uuden ja helposti muokattavan ruokavalion. Sinun ei tarvitse punnita ruokiasi tai laskea kaloreita. Tärkeintä on oppia syömään monipuolisesti, terveellisesti ja omaa kehoa kuunnellen. Aluksi täytät valmentajallesi taustatietolomakkeen, jonka jälkeen saat uuden ruokavalion ohjeiden kera. Ennen uuden ruokavalion aloittamista pidät myös ruokapäiväkirjaa noin kolmen päivän ajan.

Liikunta

Liikunta on merkittävä osa ihmisen hyvinvointia ja terveyttä. On kuitenkin tärkeää löytää itselle mieleinen tapa liikkua ja oppia nauttimaan liikunnan tuottamasta hyvästä olosta. Terveysremontti-valmennuksessa lähdetään siitä ajatuksesta, että liikuntaharrastus pitää aloittaa rauhassa ja maltilla sekä omaa kehoa kuunnellen. Valmennukseen hintaan kuuluu yksi vapaavalintainen liikuntatunti viikottain Lumottaren tuntivalikoimasta koko valmennuksen ajan.

Kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittauksen avulla sinun on mahdollista saada terveyden edistämisen kannalta erittäin hyödyllistä tietoa kehostasi ja sen tilasta. Kehonkoostumusmittauslaite analysoi tarkkaan kehon rasvattoman painon, pehmytkudospainon, rasvamassan, kehon kokonaisnestemäärän sekä elimistölle haitallisen sisäelimiä ympäröivän rasvan määrän. Mittaus sopii erinomaisesti harjoittelun ja ruokavalion aiheuttamien muutosten seurantaan. Valmennuksessa sinut mitataan kolme kertaa: ohjauksen alussa, puolessa välissä ja lopussa.

Ryhmätapaamiset

Viikottaisissa ryhmätapaamisissa käsitellään eri aiheita. Ryhmätapaamiset ovat luentojen lisäksi myös loistava tilaisuus tutustua uusiin ihmisiin, jotka ovat myös aloittaneet matkan kohti uusia ja terveellisiä elämäntapoja. Muutoksen tekeminen ei koskaan ole helppoa mutta se onnistuu huomattavasti paremmin muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Oma suljettu ryhmä

Omassa suljetussa ryhmässä voit jakaa ajatuksiasi ja ideoitasi sekä kertoa kuulumisia. Voit myös kysyä valmentajalta ja muilta ryhmäläisiltä neuvoa ja tsemppiä. Suljetussa ryhmässä jaetaan myös tärkeää informaatiota viikottain ja sinne ladataan myös ryhmätapaamisten videoinnit.

Valmentajan tuki

Ammattitaitoisen ja osaavan valmentajan tuella saat tarvittavat työkalut elämäntapojen muutoksen onnistumiseen. On tärkeä saada tarkat ohjeistukset heti valmennuksen alkuun ja luotettavan henkilön, johon voit olla yhteydessä. Valmentajan avulla pääset entistä varmemmin tavoitteissasi eteenpäin.

Eve

Valmentajasi Eve

Olen liikunta-alan ammattilainen 16 vuoden kokemuksella. Ravinto-ohjausta ja elämäntapojen muutosryhmiä olen valmentanut 11 vuotta. Oma valmennusfilosofiani on ollut urani alusta lähtien melko yksinkertainen. Mielestäni muutos vaatii aina aikaa ja uusien asioiden opettelu ei tapahdu käden käänteessä eikä se todellakaan ole aina helppoa. Uskon kuitenkin siihen, että pienillä muutoksilla voi saada paljon aikaa ja muutos lähtee aina puhtaasti motivaatiosta sitoutua omaan hyvinvointiin. Korostan aina valmennuksessani myös sitä, että elämästä pitää myös voida nauttia ja minkäänlainen ehdottomuus ei kuulu ajatusmaailmaani eikä valmennukseeni. En myöskään suosi valmennuksessani lisäravinteita (joskin annan niistä neuvoja tarvittaessa), dieettejä enkä mitään muutakaan pikaratkaisua painonpudotukseen. Olen itse myös käynyt läpi oman taistelun painoni kanssa ja pudottanut lähes kaksikymmentä kiloa viimeisen kolmen vuoden aikana. Uskon, että se on myös tehnyt minusta entistä paremman ja vahvemman valmentajan. Olen valmentajana kannustava ja motivoiva, mutta vaadin myös asiakkailtani sitoutumista oman hyvinvoinnin edistämiseen. Hyvinvointi ja itsestään huolehtiminen on sinusta itsestäsi kiinni, mutta haluan auttaa sinua ja tarjota valmennukseni kautta parhaat mahdolliset työkalut, jotta voit onnistua.

Valmennuksen hinta 289€ / 12 viikkoa