Yksilöohjaus

Yksilöohjaus on valmennusta, joka auttaa juuri sinua pääsemään henkilökohtaisiin tavoitteisiisi. Sopivan harjoitteluohjelman laatiminen ja sen mukaisen treenin ohjaaminen ovat yksilöohjauksen tärkeimmät elementit. Harjoittelu oman valmentajan ohjauksessa on tehokkaampaa, monipuolisempaa ja usein myös hauskempaa kuin omatoimisesti treenatessa. Valittavanasi on  yksilöohjausta  myös kahden tai useamman hengen  ryhmille. 

Tässä muutamia tavoite-esimerkkejä:

  • Haluat lisää energiaa ja hyvää oloa
  • Kaipaat vaihtelua harjoitteluun
  • Haluat eroon niska-, hartia- ja selkäkivuista
  • Haluat pudottaa painoa
  • Haluat kohentaa yleiskuntoasi
  • Haluat lisää liikkuvuutta

Hinnat:

  • yksittäinen tunti 75€
  • 4 -kerran setti 280€

Hinta sisältää ohjauksen ja kehonkoostumusanalyysin.

Ravinto -ohjaus

Avain hyvään ja kevyempään oloon on ensisijaisesti oikeanlainen ruokavalio.

Ravinto-ohjauksessa saat itsellesi uuden ja helposti muokattavan ruokavalion. Sinun ei tarvitse punnita ruokiasi tai laskea kaloreita. Tärkeintä on oppia syömään monipuolisesti, terveellisesti ja omaa kehoa kuunnellen. Aluksi täytät valmentajallesi taustatietolomakkeen, jonka jälkeen saat uuden ruokavalion ohjeiden kera. Kun ruokavalion on tullut tutummaksi, niin pidät muutaman päivän ruokapäiväkirjaa, jonka valmentaja analysoi ja antaa siitä palautetta.Haluatko ruokavalion? Ota yhteyttä!

Kehonkoostumusmittaus

Kehonkoostumusmittauksen avulla sinun on mahdollista saada terveyden edistämisen kannalta erittäin hyödyllistä tietoa kehostasi ja sen tilasta. Kehonkoostumusmittauslaite analysoi tarkkaan kehon rasvattoman painon, pehmytkudospainon, rasvamassan, kehon kokonaisnestemäärän sekä elimistölle haitallisen sisäelimiä ympäröivän rasvan määrän. 

Kehonkoostumusmittaus sopii erinomaisesti harjoittelun ja ruokavalion aiheuttamien muutosten seurantaan, jos tavoitteenasi on esimerkiksi kiinteytyä, laihduttaa tai kasvattaa lihasmassaa. Ensimmäinen mittaus voi olla juuri se tarvittava sysäys, jonka tarvitset kuntoilun tehostamiseen tai uuden ruokavalion aloittamiseen. Hinta 40€/mittaus. Varaa aika mittaukseen täältä.