Huomioithan:

Lumottaren ryhmäliikuntatuntien minimikävijämäärä on 3 henkilöä. Mikäli minimimäärä osallistujia ei täyty, niin ajanvarausjärjestelmä peruu tunnin 3 tuntia ennen tunnin alkua. Varaathan tästä syystä tuntisi hyvissä ajoin, kiitos!
 
Varattu tunti tulee perua 4 tuntia ennen tunnin alkua.Peruuttamatta jätetystä tunnista veloitetaan voimassaolevan hinnaston mukainen kertamaksu. Voit myös perua tunnin laittamalla Evelle viestiä numeroon 040 9322 898. 
 

Kun varaat paikkaa Bungee Fun -tunnille, valitse Bungee Fun 1 jos painosi on alueella 52-64 kiloa, valitse Bungee Fun 2 jos painosi on alueella 65-91 kg ja valitse Bungee Fun jos painosi on alueella 92-135 kg. Tunti pidetään samanaikaisesti mutta köysien vahvuus määräytyy osanottajien painon mukaan ja köysiä on tietty määrä per painoluokka. 

Jos sinulla ei ole Kangoo Jumps -kenkiä ja haluat lainata kengät (kenkävuokra 8€), niin pistäthän Evelle viestillä kengänkokosi numeroon 040 9322 898. Kiitos!

Tuntikuvaukset

Zumba

Zumba® -tunti on tanssitunti, jossa korostuu liikunnan ilo ja vauhdikkaiden tanssityylien monipuolisuus. Zumbassa yhdistetään helppoja tanssiaskelia vuoroin nopeaan ja hitaaseen lattarirytmiin sykettä nostaen ja laskien. Zumba sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat nauttia lattarirytmeistä, vauhdikkaasta menosta ja liikunnasta hymy huulilla! Let's Zumba!

Zumba Toning

Zumba Toning® on hauska tunti, jossa yhdistyy zumbasta tuttu lattarimeininki ja noin puoli kiloa painavat marakassipainot. Tunnilla tehdään enemmän lihaskuntoliikkeitä kuin perinteisellä Zumba -tunnilla ja jos olet harkinnut aloittavasi zumbaamisen, tämä on loistava tunti aloittaa! Marakassipainot tuovat oman ihanan lisänsä tuntiin ja nimensä mukaisesti kyse on kehoa muokkaavista liikkeistä. Voisi kuvitella että puoli kiloa per käsi ei ole paljoa, mutta kun painoja tunnin verran sheikkaa, niin mieli voi muuttua. Jos kaipaat tehokasta, hauskaa ja kiinteyttävää treeniä, valitse Zumba Toning!

Kangoo Jumps Power 1

Kangoo Jumps Power -tunti on lajina supertehokas ja hauska intervalliharjoitus kaiken kuntoisille liikkujille. Treeni perustuu patentoitujen Kangoo Jumps-kenkien iskua vaimentavaan ominaisuuteen, joka suojaa niveliä iskuilta. Kangoo Jumps Power -tunti vahvistaa koko kehoa todella tehokkaasti, polttaa jopa 800-1200 kaloria, tehostaa sydämen ja hengityselimien toimintaa, polttaa rasvaa, lisää energiaa, kasvattaa kestävyyskuntoa, parantaa ryhtiä, koordinaatiota ja tasapainoa ja kaiken lisäksi on hurjan hauskaa! Tämä tunti sopii loistavasti aloittelijoille ja tästä tunnista kannattaakin aloittaa Kangoo Jumps -harrastus.

Kangoo Jumps Power 2

Kangoo Jumps Power 2 -tunti on suunniteltu niille jotka ovat käyneet jo muutaman kerran Kangoo Jumps Power 1 -tunnilla ja ovat oppineet perustekniikan lajissa. Tällä tunnilla tehdään koreografisesti haastavampia liikkeitä kuin Kangoo Jumps Power 1-tunnilla.

Bungee Fun

Bungee Fun -tunti on aerobista kuntoa sekä lihaskuntoa vahvistava tunti, joka on saanut inspiraationsa tanssista, ilmalajeista ja lihaskuntoliikkeistä. Laadukkaat bungee fun-tuntimme on iloinen kokonaisuus koreografiaa, naurua, hikeä ja hauskanpitoa. Kattoon kiinnitetyn benjiköyden ansiosta tunnilla voi treenata liikkeitä monipuolisesti ja uudella tavalla. Bungee -köysi keventää iskuja (hyvin nivelystävällistä ) ja tekee vaativistakin liikkeistä kevyemmän tuntuisia ja lennokkaita. Benjiköysi antaa myös kunnon treenivastuksen ja köydellä saat tehtyä ilmavia hyppyjä. Bungee Fun -tunnilla harjoittelu kehittää erityisesti kehonhallintaa, aerobista kuntoa ja räjähtävää voimaa. Tunnilla harjoitellaan valikoima erilaisia liikkeitä, joista tehdään kokonainen sarja vauhdikkaan musiikin tempoon tunnin lopuksi. Osallistujat voivat odottaa, että tässä lajissa tekeminen nousee aivan uusiin korkeuksiin!

Hotbutt

Hotbutt-tunti on hauska yhdistelmä helppoja aerobisia liikkeitä, liikkuvuusliikkeitä ja perinteisiä lihaskuntoliikkeitä. Liikkeet ovat yksinkertaisia, tehokkaita ja jumalaiset pakara(kivu)t on lähes satavarmasti taattu! Tule tälle tunnille, jos haluat viedä jalkatreenisi ihan uuteen ulottuvuuteen!

Kehonhuolto

Kehonhuolto -tunnilla hoidetaan kokoa kehoa staattisilla ja dynaamisilla venytyksillä sekä pilatesrullaa apuna käyttäen. Alussa tehdään rauhallinen lämmittelyosuus joko kehonpainolla tai kuminauhoja apuna käyttäen, jonka jälkeen siirrytään venyttämään eri lihasryhmiä rauhallisella temmolla. Tunnin kruunaa noin 5 minuutin loppurentoutus. Tämän tunnin jälkeen olosi on virkistynyt ja lihaksesi elastiset. Tule tälle tunnille nauttimaan ja hakemaan kokonaisvaltainen hyvä olo koko kehoon.

Power Body

PowerBody on yksinkertainen, mutta vauhdikas ja kehoa kokonaisvaltaisesti kuormittava lihaskuntotunti. Tunnin alussa tehdään helppo ja lyhyt alkulämmittely ilman painoja. Alkulämmittelyn jälkeen siirrytään treenaamaan kehoa käsipainojen avulla ja liikkeet tehdään lihaskuntopatteritekniikalla. Yhteen lihaskuntopatteriin kuuluu aina yksi liike käsille, keskivartalolle ja jalkojen lihaksille. Yhden patterin jälkeen tehdään noin 2-3 minuttia kestävä sykkeenkohotus. Tämä tunti kasvattaa tehokkaasti kuntoa, kiinteyttää lihaksia ja polttaa rasvaa. Tunnin viimeistelee palauttavat venytykset treenatuille lihasryhmille.

LumoDance

Tällä tunnilla pidetään ennenkaikkea hauskaa ja biletetään hyvän musiikin tahdissa! LumoDance -tunnilla harjoitellaan suorastaan lumoava tanssisarja pienissä pätkissä. Tunnin lopuksi huomaat, että olemme tehneet kokonaisen tanssisarjan, jota veivaamme villisti sille suunniteltuun omaan nimikkobiisiin! Oletko aina halunnut käydä tanssitunneilla, mutta et ole uskaltanut? Kaipaatko ripauksen lisää itsevarmuutta? Haluatko yllättää ystäväsi seuraavissa illanistujaisissa aivan uusilla moovseilla? Jos vastaus edes yhteen kysymykseen on kyllä, niin siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti osallistua LumoDance -tunnille! ”Trust me, you can dance” -LumoDance-

Uutuustunti

Mitä mitä? Pysy kuulolla, sillä Lumottareen on tulossa syksyllä 2022 vielä yksi uutuuslaji!

Peruutusehdot

1. Tuntivaraukset on sitovia. Muistathan perua tunnin viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua. Peruuttamatta jätetystä tunnista veloitetaan voimassaolevan hinnaston mukainen kertamaksu.
2. Voimassaoloaika: Sarjakorteilla on tietty voimassaoloaika eikä niitä voi käyttää enää umpeutumisen jälkeen. Voimassaoloajat: 5 -kerran kortti 1,5 kk ostopäivästä ja 10 -kerran kortti 2,5 kk ostopäivästä. Käyttämättä jääneistä tunneista ei voi saada rahallista tai muuta korvausta. Kortin voimassaoloaikaa ei pidennetä sillä perusteella, ettei korttia ehdi käyttää. 
3. Sairastapaukset: Sairasloman takia  sarja/kuukausikortin voimassaoloaikaa voi pidentää sovitusti, mikäli otat yhteyttä ennen sarja/kuukausikortin umpeutumista. Mikäli tunti peruutetaan Liikuntastudio Lumottaren toimesta (esimerkiksi sairastumisen tai liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi): sarjakorttiin lisätään 7 päivää lisää käyttöaikaa ja kuukausikorttiin peruutetun ajan verran.