Bungee Fun -benjiköysitunnit Lumottaressa

Bungee Fitness Lumotar

Bungee Fun -tunti on aerobista kuntoa sekä lihaskuntoa vahvistava tunti, joka on saanut inspiraationsa tanssista, ilmalajeista ja lihaskuntoliikkeistä.

Laadukkaat bungee fun-tuntimme on iloinen kokonaisuus koreografiaa, naurua, hikeä ja hauskanpitoa. Kattoon kiinnitetyn benjiköyden ansiosta tunnilla voi treenata liikkeitä monipuolisesti ja uudella tavalla. Bungee -köysi keventää iskuja (hyvin nivelystävällistä ) ja tekee vaativistakin liikkeistä kevyemmän tuntuisia ja lennokkaita. Benjiköysi antaa myös kunnon treenivastuksen ja köydellä saat tehtyä ilmavia hyppyjä.

Bungee Fun -tunnilla harjoittelu kehittää erityisesti kehonhallintaa, aerobista kuntoa ja räjähtävää voimaa. Tunnilla harjoitellaan valikoima erilaisia liikkeitä, joista tehdään kokonainen sarja vauhdikkaan musiikin tempoon tunnin lopuksi.

Osallistujat voivat odottaa, että tässä lajissa tekeminen nousee aivan uusiin korkeuksiin! 

Hyvä tietää ennen ensimmäistä Bungee Fun -tuntia

  1. Otathan Bungee -tunnille vaaleapohjaiset kengät, kiitos! Tunnilla voi olla myös ilman kenkiä.
  2. Tunnille kannattaa pukeutua pitkiin housuihin sekä halutessasi myös shortseihin, sillä ensimmäisellä kerralla valjaat saattavat tuntua hieman epämukavilta ja hiertää.
  3. Tästä syystä on myös hyvä laittaa päälle paita, joka peittää vatsan alueen.
  4. Nappaa mukaasi myös juomapullo ja pieni hikipyyhe.
  5. Tunnilla on käytössä tuplaköydet ja maksimipaino tuplaköysiin on 142 kiloa. Varsinaista alarajaa ei ole, mutta jos tuplaköydet tuntuu liian raskaalta tai et pääse lattialle asti, niin voimme pudottaa toisen köyden pois.
  6. Odotathan tunnin alkua sohvilla tai pukuhuoneessa, saliin voi tulla sitten kun köydet on laskettu ja valjaat laitettu valmiiksi. Tämä käytäntö on turvallisuussyistä.
  7. Muistathan, että tunti tulee perua 24 tuntia ennen tunnin alkua, sillä peruuttamatta jätetystä tunnista tai liian myöhään perutusta tunnista veloitetaan voimassaolevan hinnaston mukainen kertamaksu. Tämä sääntö koskee niin sarjakorttilaisia, kertamaksulla tulevia ja myös Lumottaren jäseniä. Ei poikkeuksia.
  8. Tunti on parempi perua varmuuden vuoksi kun arpoa, jos olet vähänkään epävarma siitä, että pääsetkö. 
  9. Jos kuitenkin joudut perumaan tunnin samana päivänä, niin olisi erittäin ihanaa ja ystävällistä tehdä se jo aamusta, jolloin jonossa olevat henkilöt ehtivät vielä reagoida vapautuneeseen paikkaan ja mahdollisesti pystyvät nappaamaan vapaan paikan itsellensä.
  10. Vaikka Bungee Fun -tunnit on melko täynnä jatkuvasti, niin kannattaa silti ilmoittautua jonoon: peruutuksia tunneille tulee tosiaan jatkuvasti ja moni jonottaja on saanut paikan tunnilta pitkistä jonoista huolimatta. 

Bungee Fun?

Mistä ihmeestä Lumottaren benjiköysitunti sai nimensä? Yksinkertainen vastaus: sen takia, että benjiköysissä roikkuminen on vaan niin kivaa! Bungee = benjiköysi Fun= kivaa. Nimen voi lausua miten haluaa: jotkut sanovat punkiifan, toiset benjiifan, toiset ihan vaan köysijumppa. Suomessa lajia on mainostettu ainakin Bungee Fitness -nimellä, Bungee treeninä, bungee jumppana sekä aerial bungee -nimellä. Kavereiden kesken Bungee Funia voi kutsua vaikka köysijumpaksi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, tässäkin tapauksessa.

Juhlat tulossa?

Polttarit, synttärit, virkistyspäivä tai vaan hauskanpitoa kaveriporukalla? Lumottaresta voit tilata hauskan ja erilaisen päivän liikunnan parissa! Bungee Fun -tunti sopii pienemmälle porukalle (maksimikapasiteetti 6 henkilöä) aivan erinomaisen hauskaksi tekemiseksi. Ota yhteyttä ja suunnitellaan lisää!