Tutustutaan!

Eve

Hauska tutustua ja lämpimästi tervetuloa studioni sivuille!

Liikuntastudio Lumottaren takana häärää innokas ja iloinen naisyrittäjä Espoosta. Koko studion ajatuksena on tarjota asiakkailleni turvallinen, lämminhenkinen ja matalan kynnyksen paikka harrastaa liikuntaa ilman suorituspaineita. Liikuntastudioni ei ole suunnattu pelkästään naisille, vaikka värimaailma saattaisi antaa niin ymmärtää, vaan myös miehet ovat tervetulleita Lumottareen. 

Minulle on myös tärkeää, että liikunnan harrastaminen on hauskaa ja siksi haluan tarjota perinteisten ryhmäliikuntalajien lisäksi jotain erikoisempaa. Tämän hetken erikoistunnit Lumottaressa ovat Kangoo Jumps -kengurukenkätunnit ja Bungee Fun -benjitunnit. Molemmat lajit ovat erityisen nivelystävällisiä ja sopivat aivan kaikille. 

Yksi kantava ajatukseni on myös se, että voit tulla tutustumaan lajeihin kertamaksulla eikä sinun tarvitse sitoutua vuosijäsenyyksiin (vaikka sekin vaihtoehto on kyllä tarjolla!). Halutessasi voit valita korttivalikoimasta itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Haluan, että studioni on kuin toinen olohuone kodin ulkopuolella. Sinne on helppo tulla ja siellä on ihana olla. Studio on matalan kynnyksen paikka, jossa minä tunnen asiakkaani nimeltä ja sinne ovat tervetulleita kaikki. Studiollani ei tarvitse miettiä onko tarpeeksi hyväkuntoinen tai oikeanlainen harrastamaan liikuntaa, vaan siellä löydetään se mikä liikunnassa on itselle tärkeintä.

Lämpimästi tervetuloa Liikuntastudio Lumottareen lumoutumaan liikunnasta! 

 

Aurinkoisin terveisin

Eve

 

Even tunneista ja ohjauksesta sanottua:

Annika

"Even tunneilla yhdistyy tanssin, musiikin ja liikunnan ilo! Eve on aivan paras kaikista liikuntaohjaajista mitä olen tavannut ja minä, jos joku olen aika monessa paikassa käynyt tunneilla. Even energia, ilo, huumorintaju ja asenne on sellainen, että kokee olevansa tervetullut hänen tunnille vaikka kunto tai mieliala olisi mikä. Even vahva ammattitaito näkyy siis paitsi liikunnassa ja tanssillisissa lajeissa, myös hänen tavassaan kohdata ihmisiä. Lisäksi tunneilla saa laulaa, huutaa ja nauraa. Tänne palaan aina uudestaan! Vahva suositus." ♥️

Laszlo

"Olen oikeasti hyvin kiitollinen näistä vuosista kun olet ohjannut minua. Olen saanut elämääni takaisin liikunnan ilon ja säännöllisyyden. Siinä sivussa myös kehonkoostumukseni on muuttunut ja hyvinvointini kasvanut. Elämänlaatuni olisi ihan eri tasolla ilman sinun ohjausta. Parasta on, että matkamme vielä jatkuu ja vain taivas on rajana sille kaikelle mitä saan tulevaisuudessa aikaiseksi ohjauksessasi. KIITOS PALJON OIKEASTI!"


Anne

"Olen ollut ohjauksessasi jo vuosia ja saavuttanut asioita, joihin en olisi yksin pystynyt. Miten hyvää ohjauksesi on tehnyt mun mielenterveydelle, en olisi varmaan ikinä noussut vaikeiden vuosien jälkeen tähän pisteeseen jos et olis minua treenauttanut. Ja uskon että vielä paljon hyvää kehitystä on tulossa."

Tuula

Even Kangoo Jumps -tunnit ovat ihan parasta hyvän mielen ja virkeän olon edistäjiä. Vaikka olisi kuinka väsynyt ennen tuntia, niin jo Kangoo-kenkiä jalkaan pukiessa alkaa hyvä fiilis nousta ja energiat virrata kehossa. Tunnin aikana hiki virtaa, sykkeet kohoavat ja kaloreita kuluu kuin itsestään! Mukaansatempaava musiikki yhdistettyä Even pirteään ja iloiseen ohjaustyyliin takaa sen, että Even Kangoo Jumps -tunnit ovat täynnä energiaa ja iloa! Suosittelen Even Kangoo Jumps -tunteja lämpimästi!