Tutustutaan!

Eve

Eve

Liikuntastudio Lumottaren takana hääräilen minä, Eve Marin,  innokas ja iloinen naisyrittäjä Espoosta. Koko studioni ajatuksena on tarjota asiakkailleni turvallinen, lämminhenkinen ja matalan kynnyksen paikka harrastaa liikuntaa ilman suorituspaineita. Liikuntastudioni ei ole suunnattu pelkästään naisille, vaikka värimaailma saattaisi antaa niin ymmärtää, vaan myös miehet ovat tervetulleita Lumottareen. 

Minulle on myös tärkeää, että liikunnan harrastaminen on hauskaa ja siksi haluan tarjota perinteisten ryhmäliikuntalajien lisäksi jotain erikoisempaa. Tämän hetken erikoistunnit Lumottaressa ovat Kangoo Jumps -kengurukenkätunnit ja Bungee Fun -benjitunnit. Molemmat lajit ovat erityisen nivelystävällisiä ja sopivat aivan kaikille. 

Yksi kantava ajatukseni on myös se, että voit tulla tutustumaan lajeihin kertamaksulla eikä sinun tarvitse sitoutua vuosijäsenyyksiin (vaikka sekin vaihtoehto on kyllä tarjolla!). Halutessasi voit valita korttivalikoimasta itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Haluan, että studioni on kuin toinen olohuone kodin ulkopuolella. Sinne on helppo tulla ja siellä on ihana olla. Studio on matalan kynnyksen paikka, jossa minä tunnen asiakkaani nimeltä ja sinne ovat tervetulleita kaikki. Studiollani ei tarvitse miettiä onko tarpeeksi hyväkuntoinen tai oikeanlainen harrastamaan liikuntaa, vaan siellä löydetään se mikä liikunnassa on itselle tärkeintä.

Lämpimästi tervetuloa Liikuntastudio Lumottareen lumoutumaan liikunnasta! 

Tuija

Even lisäksi saatat törmätä Lumottaressa tähän räiskyvään ilopilleriin eli Tuijaan. Tuija on ohjannut liikuntaa kultaiselta 80 -luvulta asti eli omien sanojensa mukaan jo lähes kolmekymmentä vuotta. Joskin kohta vuosia tulee jo neljäkymmentä.

Tuija käy ahkerasti Even tunneilla ja osa Lumottaren asiakkaista tuntee hänet Lumottaressa nimellä äiti (koska Eve käyttää hänestä tätä nimeä ja jotkut ovat ehkä luulleet Tuijan olevan jonkinlainen yleinen Lumottaren äitihahmo).

Tuijan tämänhetkiseen repertuaariin kuuluu Kangoo Jumps alkeistunnit ja Tuijan ohjauksessa kaikki Kangoo Jumps -tunnin aloittelijat ovat osaavissa käsissä.  Omien sanojensa mukaan Tuija aikoo myös ohjata tulevaisuudessa lihaskuntotunteja Lumottaressa, nähtäväksi tosin jää onko aikakäsitys yhtä häilyvä kuin omien ohjausvuosien suhteen.